iTea - quality tea!

בסין עצמה הכלי הנפוץ הזה מכונה צ'חאי ("ים התה"). הצ'חאי הוא הכלי שאליו מוזגים את התה מן התיון לאחר שנחלט במידה הנכונה, וממנו מוזגים את התה לספלים. לצ'חאי מספר תפקידים חשובים: הוא מונע חליטת-יתר של התה בתיון, הוא מאפשר לכולם ליהנות מצבעו של המשקה והוא מצנן אותו מעט. מלבד זאת, כאשר מוזגים את התה ישירות מן התיון, בספלים הראשונים מתקבל משקה חיוור מדי, ואילו באחרונים – סמיך וכהה מדי. השימוש בצ'חאי מאפשר להשוות את חוזק המשקה בכל הספלים, כפי שמעיד שמו השני – גוּנדאוֹבּאי ("כד הצדק").