iTea - quality tea!

המלצות להכנת תה קר אמיתי

 אין דבר פשוט יותר מלהכין חליטת תה טעימה ובריאה.


ראשית, תשכחו משקיקי תה. הבא לא נשלה את עצמינו עם "נוחות ומהירות הכנה" או עם "המחיר הנמוך". בפחות מחמש דקות תוכלו להכין לעצמכם חליטת תה עלים חלומית שתעלה לכם פחות מ- 50

אגורות לכוס. במרבית השקיקים כלל אין עלי תה, אלא רק אבק ("dust") שנשאר בסוף תהליך הייצור. יתרה מכך, הנייר של השקיק והדבק שמדביק אותו הורסים את הטעם, כשנמסים במים החמים.

מה גם שלהכנת חליטה אינכם זקוקים לאביזרים מורכבים. הקומקום שיש לכם בבית ומים נקיים - זה כל מה שתצטרכו.

- ומה עם חודשי הקיץ הים-תיכוני הלוהט?

ובכן, מעטים יודעים זאת, אך מזה אלפי שנים בסין, ביפן ובאסיה התיכונה שותים דווקא תה על מנת לצנן את הגוף בחודשי הקיץ החמים. התה הלבן לדוגמה, מפורסם בכל העולם בזכות התכונות המצננות שלו, גם כששותים אותו חם (אך לא רותח).

אולם אם בא לכם להתענג על משהו קר - 4 סוגים נבחרים של תה עלים סיני מבית ITEA יעניקו לכם משקה טבעי, מעודן בטעמו ושופע בתכונות חיוניות לבריאות.

- אז איך עושים זאת? קצר ולעניין.

  
1. מביאים את המים לרתיחה, מכבים וממתינים 3-5 דקות (המים מצטננים מעט)
2. מוזגים את המים לכלי חליטה המכיל את עלי התה (לפי יחס: 2-3 כפיות עלים לכל כוס בנפח 200 מ"ל) ומשרים 3-4 דקות
3. מיד בתום זמן החליטה מסננים את עלי התה מן הנוזל, מכסים היטב ומצננים בטמפרטורת החדר או במקרר
4. מגישים ונהנים מ- IceTEA טבעי, בריא וטעים!

אם ברצונכם להגיש תה קר עם קרח או "תה ברד", מומלץ לחלוט כמות עלים הגדולה בכ- 50% מהכמות הרגילה. אמנם החליטה תהיה חזקה יותר, אך טעמה יתאזן עם הקרח הנמס בכוס.

להכנת קוביות הקרח אנו ממליצים להשתמש במים מינרליים שהוקפאו מבעוד מועד.

נוכל להנות ממיטב הטעם והארומה העדינים של התה הקר אם נשתה אותו בתוך 4 שעות מאז שנחלט.