iTea - quality tea!

פואר שו דאיי ("מעלות טובות") 2013

תה דחוס מיושן

פואר שו דאיי ("מעלות טובות") 2013

Cooked Puerh Tea Da Yi

תה פואר קלאסי דחוס לצורה מלבנית, מעניק אנרגיה ובעל טעם עוצמתי
אריזה:שקית 250ג' (200 כוסות תה)
מחיר: ₪ 100
₪ 100

פרטים

מחוז Fujian

דאיי ("מעלות טובות") "7562" - תה פואר מיושן דחוס בצורת מלבנית המפורסם באיכותו. רקחו אותו לראשונה בשנת 1975 ובמהלך ה 40 השנים מאז ייצורו לראשונה הוא ביסס את מעמדו ברחבי העולם.

הדאיי מתאים לשתיה טרי מייד בסיום הייצור וגם לאחר כמה שנות יישון. הוא מיוצר ממספר סוגים של עלים צעירים, חזקים ואיכותיים המעורבבים היטב לצורך יצירת טעמו המיוחד. כמו סוגי תה פואר אחרים מסוג דאיי, העלים הלבנים עוברים תהליך תסיסה ודחיסה מאוד עדינה כדי לא לפגוע באופי המיוחד של התה. תהליך התסיסה מבוקר בקפדנות בכל שלב כדי להבטיח שהתה מותסס במידה הנכונה(תסיסה עדינה או עוצמתית מידי פוגעת במוצר הסופי) ובסיומו התה עובר דחיסה לצורת קוביה.  

ייחודו של "Dayi 7562" שהתסיסה שלו קצרה יחסית לעומת סוגי תה פואר אחרים ונמשכת רק 45 ימים. התסיסה הקצרה יחסית מאפשרת לשמור על החיוניות של התה ומעניקה לתה טעם עדין וטרי להבדיל מסוגי תה פואר מיושנים מסוגים אחרים. בעת החליטה הראשונית מתקבל תה בצבע אדום בהיר עם טעם מודגש, מעט מריר אגוזי ורמזים לארומה של אדמה ועץ וafter taste ארוך. לאחר מספר חליטות הטעם מתעדן ונהיה רך, מתוק וקטיפתי. 

דאיי הוא התה המושלם לאוהבי הפואר הרענן וגם למעדיפים פואר שיושן לאורך מספר שנים. 

Way of cooking

חיתכו בעזרת סכין חדה (במקביל לשכבות) כמות של 4-5 גרם (כף מלאה) ממארז התה והכניסו אותם לקומקום (200-300 מ"ל). שיפכו מעל מים רותחים לצורך שטיפה, רוקנו ומלאו שוב מים רותחים ל10-30 שניות - תלוי בחוזק התה הרצוי. ניתן להשתמש בעלים בין 5-7 פעמים נוספות. אורך כל חליטה נוספת 3-4 שניות יותר.