iTea - quality tea!

פואר שו לין צאן

תה מיושן

פואר שו לין צאן

Cooked Puerh Tea Lincang

תה פואר בעל עלים שיובשו בצורתם הטבעית, ועברו תסיסה עדינה, לתה טעם עמוק ומבושם
אריזה:שקית 50ג' (50 כוסות תה)
מחיר: ₪ 28
₪ 28

פרטים

מחוז Fujian

לין צאן הוא הראשון בקולקציית הפואר שלנו המיובש בצורתו הטבעית ולא עובר תהליך דחיסה. הכרנו את התה המיוחד הזה במהלך הטיולים שלנו לאזור Lincang של מחוז יונאן ויבאנו אותו לאחר שמאוד התפעלנו ממנו. התה מופק ממגוון "עלים גדולים" מסוג יונאן, הגיל הממוצע של עצי התה הוא כ - 40 שנים.  

התה עבר תסיסה בינונית, על ידי אנשי מקצוע מיומנים שאחראים על תהליך התסיסה והיישון שלו מאז ייצורו בשנת 2012 בבקרה קפדנית ותנאים מיוחדים כמו יין צרפתי טוב. 

תה הפואר מהסוג הזה בעל טעם עמוק, דומיננטי אך עדין ועם aftertaste  מתוק הנמשך לאורך זמן. 

התה מאוחסן אסוף לאגודות במקום יבש המעלים כמעט לגמרי את הארומה האדמתית הראשונית שלו ומעניק לתה במקום טעם מיוחד ונעים של אגוזים, עץ מעושן ,פריחה סתוית ואף רמזים לפירות יבשים ותבלינים שונים. לאחר החליטה מתקבל משקה תה בעל צבע אדום עשיר וצלול. ניתן לחלוט את עלי התה לפחות 8 פעמים.  

Way of cooking

הוראות הכנה :  הכניסו 1-2 כפיות העלים לכוס תה (200 מ"ל)/כלי תה מחימר/גייוואן שיפכו מעל מים רותחים לצורך שטיפה, הוצאת קופאין מיותר וחימום הכוס והמתינו 3-5 שניות לפני סינון עלי התה ממי השטיפה.

מלאו שוב מים רותחים בכוס התה ל10-20 שניות - תלוי בחוזק התה הרצוי. ניתן להשתמש בעלים בין 5-7 פעמים נוספות.

בכל חליטה נוספת השאירו את עלי התה בתוך המים לעוד 3-4 שניות יותר מהפעם הקודמת.