iTea - quality tea!

פריטים 1 עד 5 מתוך 13 פרטים

לעמוד
דף:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

כדי לרזות באמצעות תה הפואר הכי חשוב לשתות אותו בזמן הנכון 

כבר שנים רבות משבחים את תה הפואר כמרכיב המסייע להורדה במשקל הודות ליכולות שלו לשרוף שומנים וכך להשיל קילוגרמים מיותרים מהגוף וכתה בעל טעם עמוק ונעים עם ניחוח אדמתי.

שתיית תה פואר בזמן הנכון תגרום תסייע לך לרדת במשקל באמצעות הגברת שריפת השומנים בגוף. חשוב לציין ששתיית תה פואר בזמן הלא נכון עלולה לגרום לעלייה במשקל במקום לירידה. שעה לאחר הארוחה זה הזמן הטוב ביותר לשתות תה פואר לצורך השגת המטרה של ירידה במשקל, כך הפואר יגרום לשומן להתעכל טוב ...

לקרוא עוד
תגובות | נכתב בקטגוריה «סוגי התה» «תה ובריאות» על-ידי iTea Israel

מהם היתרונות הבראותיים של תה המאצ'ה?

  • כוס אחת של מאצ'ה מכילה ערכים תזונתיים חיוניים בכמות שמכילות 10 כוסות תה ירוק מסוג אחר.
  • כשאתה שותה מאצ'ה אתה מכניס לגוף את כל חלקי העלה וכך זוכה ל100% מהערכים התזונתיים המצויים במאצ’ה.לכן באבקת עלי מאצ'ה יש פי 137 יותר נוגדי חמצון מאשר בחליטת תה ירוק אחרת והמאצ'ה מעניקה ערך תזונתי גבוה שאף תה אחר לא יכול להתחרות בו.

בין היתרונות הבריאותיים של המאצ'ה  

  • עשיר בנוגדי חמצון כולל נוגד החמצון העוצמתי EGCG
  • מגביר חילוף חומרים ומסייע לשריפת קלוריות
  • מנקה רעלים יעיל בצורה טבעית...
לקרוא עוד
0 תגובות | נכתב בקטגוריה «סוגי התה» «תה ובריאות» על-ידי iTea Israel

יש 3 סוגים עיקריים של פואר

פואר טבעי צעיר

פואר טבעי צעיר:הסוג הזה נראה כמו תה ירוק, זה המצב של הפואר ב3 שנים הראשונות לפני שהוא הספיק לקבל אופי, טעם וארומה המתפתחים לאורך הזמן ומתקיימים בתה פואר בוגר.הפואר הטבעי בעל טעם צעיר רענן, סוגים שונים מעט מתוקים והאחרים מרירים יותר.

חלק מחובבי התה לא מתחברים לטעם המריר המאפיין זנים צעירים של פואר וחלק מכורים לטעם המר המודגש.כדי להנות מהטעם המריר של הפואר שן (הפואר הירוק הצעיר), כדאי להקפיד על טריות התה מאחר וככל שהתה צעיר יותר, הטעם המריר מודגש יותר.לעומת תה הפואר שו הבו...

לקרוא עוד

תגיות :

תגובות | נכתב בקטגוריה «סוגי התה» על-ידי iTea Israel

1. מאצ’ה היא צורה מיוחדת של תה ירוק.

המשמעות המילולית של המילה מאצ'ה היא "אבקת תה”. המאצ'ה היא אבקת תה ירוק, בשונה מחליטת תה רגיל שלא מכילה את חלקי העלה מאחר שבתהליך החליטה מפרידים אותם מהמים, בעת שתיית תה מאצ'ה שותים את העלים עצמם הטחונים לאבקה. הדרך הנכונה להכנת תה מאצ'ה - לערבב כפית אבקה בשליש כוס מים חמים (לא רותחים) ואז להקציף את התה באמצעות מקצף מיוחד למאצ’ה.

 בניגוד לתה ירוק מסורתי, בתהליך גידול עלי תה לצורך טחינתם למאצ'ה עוטפים את השיחי תה במטליות לפני קטיפתם כדי להעמיק את הטעם ולשפר את המ...

לקרוא עוד
0 תגובות | נכתב בקטגוריה «סוגי התה» «תה ובריאות» על-ידי iTea Israel

חברת ITea שמחה וגאה להציג סדרה חדשה "Black Peak" של תה גבהים אקסקלוסיבי מסוג אולון "דן-צון" מהר וודון (Wu Dong) הנמצא ברכס הרי פניקס במחוז גואנדון בדרום סין.

בסתיו 2015 יצא סלבה יעקובסון, אוהב תה בלתי מעורער ומומחה תה של חברת ITea, למסע מרתק בעקבות תה "דן-צון". הוא הרחיק עד להרי פניקס והגיע לפסגת הר וודון אגדי ("הפסגה השחורה") - מקום מוצאם של זני תה "דן-צון" מפורסמים, על מנת לאתר ספקים ויצרנים של "סינגלטרי" תה אותנטי (תה "דן-צון" שגדל ונאסף מעצים בודדים). כתוצאה מבחירה מוקפדת נולדה סדרת תה "Black...

לקרוא עוד

תגיות :

תגובות | נכתב בקטגוריה «סוגי התה» «חדשות» «טיולי תה» על-ידי iTea Israel

פריטים 1 עד 5 מתוך 13 פרטים

לעמוד
דף:
  1. 1
  2. 2
  3. 3